Föreningsrapporten

Information om föreningsrapporten till FUB:s länsförbund och lokalföreningar:

Föreningsrapporten finns under Bilagor här nedanför som pdf-dokument. Mejla kia.mundebo@fub.se om ni istället vill ha den i word-format. Föreningsrapporten ersätter den tidigare styrelserapporten.

Uppgifter som förbundskansliet behöver

För att riksförbundet ska kunna ge bra service till hela organisationen behöver vi er hjälp. Det enda sättet vi kan få uppdaterade uppgifter är från er. I Föreningsrapporten kan ni fylla i vilka som är ordförande, sekreterare, medlemsregisteransvarig, kassör, postmottagare och kontaktperson.

Klippan-sektion

Ni kan också, ifall det finns en Klippan-sektion, rapportera kontaktperson, post-mottagare och handledare för sektionen. Läs vad de olika uppdragen innebär på Föreningsrapporten.

Koppling till webbplatsen

En viktig funktion är att på vår webbplats ska det alltid finnas aktuella uppgifter till varje länsförbund, lokalförening och Klippan-sektion. Det är kontaktpersonen som anges där och den uppgiften hämtas automatiskt från vårt medlemssystem KomMed. Hitta din lokalförening genom sökfältet längst ner på sidan eller den vanliga sökfunktionen längst upp till höger.

Frågor?

Har ni några frågor om föreningsrapporten så besvaras dessa av oss på riksförbundets kansli, i första hand Kia Mundebo, Tor-Björn Rahm, Victoria Sjöström eller Robert Gardsäter. Telefon 08-508 866 00.

Bilagor

Senast uppdaterad:
fredag 25 maj 2018
Nyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se
hehejNyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se