Klippans ordförandekonferens 2014

I april är det konferens för alla Klippan-sektioner i FUB.

Ordförandekonferensen är på våren i år eftersom temat är Valåret 2014 och vad vi kan göra under valåret. Vi ska prata om vilka frågor man kan ställa till politiker. Särskilt viktiga valfrågor är LSS, tillgänglighet och arbete. Deltagarna ska också få prova hur det går till att rösta.

Ordförandekonferensen är ett tillfälle att få kontakter mellan sektionerna. Dessutom vill Riks-Klippans styrelse höra vad Klippan-sektionerna tycker. Om ni har några särskilda frågor som ni vill diskutera – hör av er före 28 mars till Conny Bergqvist eller Daniel Rausch på kansliet.

Klippans ordförandekonferens 26-27 april 2014 är på Quality Hotel Winn Haninge, utanför Stockholm.

Alla Klippan-sektioner och FUB:s lokalföreningar och länsförbund får inbjudan och anmälningsblankett. Tyvärr stod det fel kundnummer för resebokning i inbjudan som skickats ut till alla FUB:s Klippan-sektioner. Mejla till Daniel Rausch eller ring till kansliet, 08-508 866 00 för att få veta det rätta kundnumret.

En del FUB-föreningar och länsförbund har ingen Klippan-sektion. Då kan medlemmarna med utvecklingsstörning i lokalföreningen eller länsförbundet välja en person med utvecklingsstörning som åker till konferensen.

Alla Klippan-sektioner har inte styrelse och ordförande. Då kan man välja en annan person.

Välkomna!

Publicerad: fredag 28 februari 2014