INSTÄLLT – Föreläsning – Pepp, stöd och nya tankar

INSTÄLLT

På grund av de nya rekommendationer som råder kommer föreläsningen flyttas till 2021. Vi återkommer när vi har ett nytt datum bekräftat och återkommer då även till er som redan anmält er om ni är intresserade av att gå vid detta tillfälle istället.

Håll i, håll ut och ta hand om er!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Var: FUB-huset, Lillatorpsgatan 10
När: Måndag 9 november, kl 18:00-20:00 paus kl 19:00 för kaffe/te och macka. Fika till självkostnadspris
Kostnad: Föreläsningen är avgiftsfri. Obs! Anmälan krävs

Lasse ”Brandmannen” Gustavson, kommer till oss och delar med sig av insikter och erfarenheter ur livet. Dels om vägen tillbaka efter en arbetsolycka, men även som förälder till ett barn med funktionsvariation. Lasse har idag vuxna barn och med det, ett flerårigt perspektiv till de glädjeämnen och vedermödor det innebär att vara förälder till ett barn med tydliga särbehov.

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och tar emot max 50 personer. Vi håller avstånd och kommer bara om vi är friska och symptomfria. Vi anpassar oss till nya direktiv.

Anmälan och frågor: Linnea Isberg, Studieförbundet Vuxenskolan, e-post: linnea.isberg@sv.se, tel: 031-707 18 22

Senast uppdaterad:
november 3, 2020