Hoppa till innehåll

FUB NACKA-VÄRMDÖ

Välkommen till FUB Nacka Värmdö

Våra medlemmar är personer med utvecklingsstörning, deras anhöriga och andra intresserade. Vi har mycket att lära av varandra och kan tillsammans skapa förutsättningar för att personer med utvecklingsstörning kan få ett gott liv.

Vi får under hösten 2023 tillgång till nya lokaler vi ska dela med andra föreningar i Nya Nacka.
Men vi kommer ändå ha vissa av våra medlemsaktiviteter i hyrda lokaler på annan plats på grund av att man kan vara som mest 52 personer i nya lokalen. Vi har en Facebook grupp som heter FUB Nacka Värmdö.

Vi har inget kansli som är bemannat, ej heller telefontider.

Har du frågor eller förslag är du välkommen att kontakta någon av oss i styrelsen, via telefon eller e-post: fubnackavarmdo@gmail.com

 

Vi söker fler personer (anhöriga och andra intresserade) som kan hjälpa till med våra aktiviteter och delta i vårt viktiga intressepolitiska arbete. Arbetet är ideellt, och för att kunna genomföra våra aktiviteter så måste vi bli fler som hjälps åt. Vi som ingår i styrelsen idag har andra åtaganden också, eller så är vi föräldrar till unga vuxna med funktionsnedsättningar.
Är du intresserad, tveka inte att kontakta någon i styrelsen! Det är ett fantastiskt roligt, givande och viktigt arbete och framför allt uppskattat av föreningens medlemmar.

Vi söker även någon som kan hjälpa till med musikunderhållning på våra träffar! Alla tips välkomna!

Kontaktperson

Lillemor Johansson
fubnackavarmdo@gmail.com
0705157989

Plusgiro: 49 79 01-9

Webbplats: https://www.fub.se/lokal/fub-nacka-varmdo/

Länsförbund: FUB Stockholms län