FUB önskar alla en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

FUB vill önska alla en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!

Det har varit ett intensivt år för Falkenbergs FUB. Under våren låg fokus på att strida för att Särskolan ska fortsätta vara kvar i stan. Tillsammans med en stark föräldragrupp lyckades vi få beslutet upprivet och ändrat. 
FUB fortsätter bevaka skolfrågor och hoppas att vi kan starta en grupp med föräldrar till barn i särskolan. 

I höst har vi jobbat med att följa alla nerdragningar vad gäller assistans inom LSS. Manifestationen den 3/12 visade att det finns ett stort stöd för att bevara LSS. Arbetet kommer att fortsätta under 2018.

Under hela året har vi också haft bevakning på Frösundas övertagande av boenden och Bräcke Diakonis övertagande av Daglig verksamhet.
Det har varit stor turbulens under året vad gäller Frösundas övertagande och det är fortfarande områden där förbättring måste ske. FUB samverkar med både Försunda och Falkenbergs kommun i dessa frågor.

Vi har också under året sett en ökning av antalet medlemmar och det är jätteroligt. Alla kan inte vara aktiva medlemmar men om det är någon som gärna, mer ingående, vill vara med i vårt arbete i styrelsen så är ni välkomna att höra av er till Monica Carlsson Telefon: 070-638 60 04. E-post: monica.c47@telia.com.
Vi kommer att behöva en ny kassör och en ny ersättare i styrelsen under 2018. 
Även aktivitetskommittén är i behov av någon som är intresserad av att vara med och planera aktiviteter.
Kontakta Inger Myrén Telefon: 070-543 32 23. E-post: inger.myren@hotmail.com

Publicerad:
onsdag 20 december 2017
Nyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se
hehejNyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se