FUNKIS sommarkurs 11/7-15/7

Förra årets succé är tillbaka!

Under en vecka blir det massor av sång, dans, rörelse och musik i olika former på vårt Musikhus! Vi skriver bl.a. årets FUNKIS-låt tillsammans, jobbar lite mer på djupet med olika instrument och koreografier, arbetar med olika takt/pulsövningar, önskar låtar och jobbar med dessa på olika sätt. 
Utöver detta så förbereder vi oss även för att vara i vår studio och spela in en egenvald låt med hjälp av sång eller instrument eller varför inte både och! I slutet av veckan får alla med sig vars en skiva med allt material!
Sist men inte minst, tillåter vädret så kommer vi även i år att vara ute i parken här bredvid Musikhuset och sjunga lite allsång, sen får man ju alltid räkna med några överraskningar och kanske någon hemlig gäst under veckans gång! 😉

Målgrupp

Personer som behöver extra stöd. Under vår sommarkurs ska man kunna vistas på Musikhuset utan assistent/ledsagare.

Förkunskaper

Under vår sommarkurs lägger vi ribban lite högre och fördjupar oss i musik, sång, olika instrument, rörelse, dans osv. Vi utgår alltid från allas olika förmågor och kunskap så även under denna vecka, men eftersom det är en intensivkurs så kommer vi att lägga lite extra fokus på att utmana deltagarna och vi kommer även att jobba mycket med delaktighet.

Ansökningsinformation

Antal platser är begränsade och har redan börjat fyllas upp, så tveka inte att höra av dig till oss för anmälan så fort som möjligt!
Obs! Glöm inte att ange eventuella allergier eller annan viktig information när ni fyller i anmälan.

Kompletterande prisinfo

I priset ingår lunch och fika varje dag samt inspelning i studion och cd-skiva med allas låtar som man får med sig hem i slutet av veckan.

 

https://www.folkuniversitetet.se/Kurser–Utbildningar/Dans-Musik-Teater/D…

Läs mer

Publicerad:
tisdag 10 maj 2016
Nyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se
hehejNyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se