Hallandsklippan på årsmöte, medlemsmöte och galamiddag.

Den 6/2 samlades Hallandsklippan till årsmöte och medlemsmöte på Hamnkrogen i Falkenberg. På kvällen dukades det upp till galamiddag med underhållning. Detta som en kompensation för alla som inte kom till galamiddagen på Stadshuset i Stockholm den 5/12 på grund av stormen Helga.
Dagen inleddes med mötesförhandlingar och de leddes av Monica och Gunilla.Hanna och Jessica lyssnar noga.Anita, Gudrun, Anette och Lotta diskuterar.Gudrun och Anette har kommit på något roligt.Peter, Manne och Andreas från Kungsbacka.Kerstin, Johanna och Anna från Kungsbacka.Eva-Lis, Hanna och Jessica skötte rösträkning inför val av ordförande och sekreterare.Linedanceträning inför kvällens fest.Medlemsmötet avslutades med att Monica och Gunilla berättade i ord och bild från galamiddagen på Stadshuset i Stockholm och från Klippans 20-årsjubileum.Därefter klädde alla om sig och satte på sig sina allra finaste kläder. Nu skulle det bli galamiddag och personalen på Hamnkrogen hade gjort sitt bästa för att duka fint och återskapa den meny som serverades på Stadshuset.Middagen bestod av halstrad lax med grönsaker och örtpotatispure, vitvinsås. Efterrätten var hallonsorbet med vaniljglass och bars in som sig bör med sprutande bloss. 
Under kvällen underhöll Josepine & The River boys som spelar Bluegrassmusik.Mattias, Vagn, Josephine och Kurt.Musikerna bjöd på sig själva och det gjorde även deltagarna som dansade Linedance för att överraska musikerna.Andreas myser i väntan på maten.Elin och Anna under middagen.Jesper är mätt och belåten efter god middag och efterrätt.Cecilia njuter av fin musik.Bordsunderhållning när Jesper utmanar serveringspersonalen i armbrytning.Speciellt inbjudna denna kväll var Sara och Sune som också skulle varit med i Stockholm. De arbetar aktivt i Falkenbergs FUB. Det blev en fantastisk dag och kväll. Tack alla medlemmar och handledare som gör Hallandsklippan till denna härliga sektion som den är. Ett stort tack till Josephine & The River boys som underhöll under hela kvällen. 

Under Läs mer hittar du vem som blev ordförande och sekreterare för 2016.

Läs mer

Publicerad:
söndag 7 februari 2016
Nyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se
hehejNyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se