Laxringen på Kickoff i Sjöared

Lördagen den 7 maj åkte Laxringen tillsammans med sina handledare iväg på en tvådagars Kickoff till Sjöareds Gästis utanför Knäred.
Laxringen på väg till Sjöared Det blev två dagar med mycket arbete trots ett fantastiskt sommarväder. 
Framme vid Sjöareds Gästis
Efter att vi kommit tillrätta så var det dags att ta tag i en fullspäckad dagordning. Cecilia är ständig sekreterare och hade fullt upp med att skriva.
Laxringens sekreterare, Cissi
Bland alla viktiga frågor fanns det även tid för en promenad i solskenet. På promenaden fick vi lära oss om Freden i Knäred vid minnesstenen.
                                        Minnessten över Freden i Knäred
Innan det blev middag på Majenfors B&B planerade Laxringen för fortsatt Dans Fuego till hösten. Det blev två nya låtar som sattes rörelser till. 
Efter middagen blev det lördagsmys med pianospel och sång.
Andra dagen startade med frukost och sen blev det att köra igenom gårdagens Fuegopass.
Laxringen tränar Fuego
Sen var det dags för fler punkter på dagordningen. Bland annat gick vi igenom Växjös arbete om Gode män. Laxringen hade också fått i uppdrag av styrelsen att tycka till och gå igenom FUB-Nytt. Finns det något som behöver förändras? Det tyckte Laxringen. Elin kommer att lämna Laxringens synpunkter till styrelsen och detta blir något för Laxringen att arbeta med under hösten.
Laxringen arbetar och diskuterar
Det blev två härliga intensiva dagar på Sjöareds Gästis där alla är medvetna om att det kommer att bli mycket arbete under hösten.
Laxringens profilbild

Publicerad:
lördag 14 maj 2016
Nyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se
hehejNyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se