Wizex dansen 19 januari på Björksäter

 

Då har vi klarat av vår 13:e danskväll på Björksäter med vårt favoritdansband Wizex. I år kom det över 300 personer till dansen med humöret på topp. Vi skrev kvittenser så pennorna glödde. Det kom folk från olika håll och kanter.

I pausen fick vi fylla på med lite mat och dricka så vi fick nya krafter att rocka vidare.

 

En bit in i andra halvlek plockades det upp olika gästartister från publiken, som fick sjunga sina favoritsånger med bandet. Vilka duktiga artister som kom upp på scenen! Bara få se den lycka som lyste i deras ögon när de fick sjunga med sin favoritorkester. Det är ett minne jag bär med mig länge.

 

Tack! till Krister Persson som alltid ordnar det mesta inför dansen och gör så det blir en härlig stämning. Och så naturligtvis ett särskilt STORT TACK! till världens bästa dansband WIZEX! som verkligen bjuder på sig själva och får alla att sjunga med och klappa takten. De lyssnar, pratar och skojar med alla innan dansen börjar, i pausen och även efter spelningens slut. De ställer också upp på kort tillsammans med de som vill. Jag blir så varm inombords när jag ser deras varma engagemang under kvällen.

 

Vi vill också tacka våra sponsorer: Sparbanksstiftelsen 1826, Broby Rotaryklubb, Svensk uppdragsutbildning AB, Hässleholm och Björklundapark AB Hässleholm. Alla dessa har gjort det möjligt för oss att genomföra denna populära kväll! Vi är så enormt tacksamma för alla dessa bidrag! Stort Tack också till Iris Blommor i Hässleholm som alltid sponsrar oss med fräscha vårblommor i fina buketter till orkestern!

 

Broby Rotaryklubb kom också till danskvällen och delade ut sin check till oss. Det tyckte vi var ett jättetrevligt initiativ.  

 

Till sist, Tack till alla er som kom och dansade loss. Det är verkligen ett både nyttigt och roligt gympapass med massor av glädje.

 

Vid pennan: Ingela Winther, FUB Östra Göinge

 

wizexdans björksäter 2018 fub östra göinge

wizexdans 2018  björksäter fub östra göinge

Publicerad:
måndag 8 januari 2018
Nyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se
hehejNyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se