Aktivistveckan

Aktivistveckan 2020 – tack för den här gången! Klicka för att läsa mer om vad som hände

Tack alla FUB:are! Nu laddar vi inför nästa gång! Aktivistveckan är också i år vecka 40, den 4-10 oktober 2021. Mer info kommer.

 

 

I menyn till vänster finns tips och idéer inför FUB:s Aktivistvecka vecka 40 och höstens övriga föreningsaktiviteter. Tipsen finns också i FUB:s Aktivistkit 2020, se Bilagor här nedanför!

Aktivistveckan 2020

Vi i FUB och Inre Ringen är viktiga röster för att alla med intellektuell funktionsnedsättning/utvecklingsstörning ska kunna leva ett gott liv och vara delaktiga i samhället.

För att påminna oss själva och andra om hur viktiga vi är och för att fler ska att upptäcka FUB, lägger vi in en högre växel under en vecka!

I år ska vi vara extra påhittiga med tanke på coronapandemin. Politikerträffar, föreläsningar, möten… mycket går att göra utomhus! Eller gör som FUB Kristianstad och dela upp medlemmarna på flera likadana träffar.

Vi kan också skriva mejl till och ordna videomöten med personer vi vill påverka. Vi kan manifestera och dela ut information, men se till att det går att hålla avstånd!

Vi hoppas många vill vara med. Med våra budskap och vår gemensamma kunskap om intellektuell funktionsnedsättning kan vi göra skillnad.

Du kanske undrar ”Vad ska vi kunna göra?” Kolla tipsen här i vänstermenyn!

Under Bilagor finns rekryteringsmaterial att använda under veckan. Alla FUB-föreningar har också fått materialpaket. Tänk om varje folder kan ge en ny FUB-medlem?

Och kom ihåg! Varje FUB-förening/Inre Ringen-sektion är med efter sin egna förmåga. Alla insatser räknas, stora som små.

Texten För dig! För mig! För oss! i glada färger

Senast uppdaterad:
onsdag 24 mars 2021
Nyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se
hehejNyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se