Bli fler!

Vi kan vara stolta över FUB, vår gemenskap och vårt arbete. Säkert finns fler nära dig som gärna vill bli medlem också, bara någon frågar!

Alla kan vara göra något för att vi ska bli fler, både FUB-föreningar/Inre Ringen-sektioner och enskilda medlemmar. Alla hjälper till efter sin egen ork och vilja! Om alla hittar en ny medlem var, så blir vi genast många fler.

Bli medlem i FUB För 300 kronor blir du en del av något viktigt!

Tänk på att det kostar bara 60 kr att bli familjemedlem (om en huvudmedlem finns!). Bara att värva alla familjemedlemmar till de som redan är medlemmar kan ge en stor ökning!

Ung i FUB

Om ungdomsnätverket Ung i FUB finns i din lokalförening kan det vara bra att lyfta fram för att värva unga medlemmar.

Barn och föräldrar

Genom FUB kan familjer som har barn med intellektuell funktionsnedsättning få stöd och dela erfarenheter med andra. Och genom dem kan FUB få veta vad unga familjer idag tycker och behöver. Du som har mindre barn, kom gärna med dina idéer till FUB-föreningen.

Värva i FUB-föreningarna

Många av FUB:s lokalföreningar värvar nya medlemmar på olika sätt. En del tycker det är svårt. Under Läs mer finns tips på aktiviteter för att bli fler, både tips med fokus på att värva unga personer, men också andra tips. Aktiviteterna fungerar bra att utföra under själva Aktivistveckan, men går självklart även bra att anordna resten av året! Välj aktivitet utifrån era förutsättningar – en liten aktivitet är bättre än ingen aktivitet alls!

Swish

Båda Swish QR-koderna för huvudmedlemskap + familjemedlemskap i FUB

Det är enkelt med Swish! Scanna en av koderna och skriv ditt personnummer (inklusive de fyra sista sifforna) och hela ditt namn som meddelande.

Använd rätt QR-kod! Den till vänster är för huvudmedlem (300 kr) och den till höger för familjemedlem (60 kr). Om du betalar för att bli familjemedlem, skriv också vem som är huvudmedlem i meddelandet.

Läs mer

Senast uppdaterad:
torsdag 10 juni 2021
Nyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se
hehejNyhet från www.fub.se
1956-klubbenNyhet från www.fub.se