Digitala aktiviteter

På den här sidan samlar vi återkommande digitala aktiviteter inom FUB som är öppet för alla medlemmar, oavsett var i Sverige du bor.

Info fylls på löpande! Har du något tips på digital aktivitet inom FUB som inte finns med på den här sidan? Mejla rebecka.hartshorne@fub.se med info om aktiviteten!

Hemmagympa med FUB Stockholm
När?
De två första gympaavsnitten läggs ut på FUB Stockholms webbplats den 1 maj. Sedan kommer en ny video i veckan under hela maj månad. Totalt är det 6 låtar att gympa till som tillsammans blir ett gympapass.
Var? FUB Stockholms webbplats.
Anmälan? Krävs ej.

Då många fritidsaktiviteter fortfarande är inställda erbjuder FUB Stockholm under våren digitala hemmagympapass där man gör rörelser och övningar till ABBA-låtar. Den digitala hemmagympan är förinspelad och går därför att titta på när det passar dig.

Länk till hemmagympan på FUB Stockholms webbplats – Klicka här!

 

FUB-bandet ”Fantastiska underhållningsbandet” i Varberg har livesändningar
När? Tisdagar kl.17.00
Var? Facebook
Anmälan? Krävs ej.

I Varberg har vi FUB-bandet som arbetar på utifrån de begränsningar som finns idag.
De har börjat med LIVE-sändningar varje tisdag kl.17.00 och har härliga planer att fortsätta med sändningarna efter Corona med ett annat upplägg än idag.

Länk till livesändningarna – Klicka här!

 

FUB Västra Götaland anordnar webbcaféer
När?
Två tisdagar i månaden kl.18.00-19.00
Var? Teams
Anmälan? Anmälan görs till vg@fub.se med namn och mailadress och vilket webbcafé man vill vara med på.

Under våren har webbcaféerna temat Flytta hemifrån. Tidigare har det t ex varit ”Att få barn med diagnos” med Jessica Roos Ramquist, ”Mänskliga rättigheter” med Christina Hellborn, ”Självbestämmande ur ett brukarperspektiv”. Det finns alltid tid för frågor och samtal och det är en god stämning.

Mer info om webbcaféerna hittar du på  FUB Västra Götalands webbplats – Klicka här!

 

Under ”Läs mer” finns allmänna tips på vad FUB:s lokalföreningar kan göra för att anpassa sin verksamhet till digitala aktiviteter eller utomhusaktiviteter.

Läs mer

Senast uppdaterad:
torsdag 9 september 2021
Nyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se
hehejNyhet från www.fub.se
1956-klubbenNyhet från www.fub.se