FUB:s aktivistvecka

Aktivistveckan 2020 äger rum 28 september – 4 oktober.

Vi i FUB och Inre Ringen är viktiga röster för att alla med intellektuell funktionsnedsättning (IF)/utvecklingsstörning ska kunna leva ett gott liv och vara delaktiga i samhället. För att påminna oss själva och andra om hur viktiga vi är och för att fler ska att upptäcka FUB, har vi initierat FUB:s Aktivistvecka! Det betyder att riksförbundet, länsförbunden och lokalföreningarna lägger in en extra växel under en och samma vecka för att stärka FUB:s röst i samhället. Vi hoppas att många lokalföreningar ordnar aktiviteter för att uppmärksamma FUB, och för att engagera sina medlemmar lokalt. 

Mer information om Aktivistveckan och hur ni som lokalförening kan engagera er hittar ni på fub.se/aktivera. Där publiceras även vårt stora Aktivistkit som är tänkt att användas av FUB:s lokalföreningar och länsförbund. Det är ett genomarbetat material som vi hoppas ni kommer ha god användning av.

Årets aktivister

Nu har vi öppnat nomineringen till årets aktivister. Under aktivistveckan ska vi utse två aktivister: Årets FUB-aktivist 2020 och Årets Inre Ringen-aktivist 2020. Läs mer om detta genom att klicka på ”Årets aktivister” till vänster.

Senast uppdaterad:
fredag 17 juli 2020
Nyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se
hehejNyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se