Hoppa till innehåll

Funkisfestivalen

Publicerad:

sda

Läs mer

Funkisfestivalen

Tycker du om att stå på scen och sjunga? Tycker du om att uppträda och sprida glädje? Är du över 15 år och tillhör LSS? Då är Funkisfestivalen något för dig!

Funkisfestivalen

Funkisfestivalen – deltävling i Borås den 2 feb 2019

Funkisfestivalen är en sångtävling, likt Melodifestivalen som visas på tv varje år, och Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Det är ett årligt återkommande evenemang sedan 2011.

2019 är Borås en av de städer som anordnar en deltävling av Funkisfestivalen. Lördagen 2 februari klockan 18:00 går deltävlingen av stapeln i Borås Kulturskolas nya lokaler på Simonsland!

I vår deltävling tävlar du med andra som bor, går i skola och jobbar i Borås kommun. Du behöver inte sjunga som Danny, Darin, Agnes eller annan stor artist. Det viktiga är att du tycker om att sjunga och stå på scenen.

Vinnaren går vidare till en av semifinalerna på Nalen i Stockholm den 1 och 2 april. De som går vidare även därifrån, tävlar i finalen som äger rum den 26 augusti i Waterfront Buildning i Stockholm.

Borås deltävling av Funkisfestivalen är ett samarbete mellan Borås Kulturskola, Sociala Omsorgsförvaltningen, FUB och Studieförbundet Vuxenskolan.

För att anmäla dig mailar eller ringer du till:
Lotta Andersson
E-post: fub.boras@gmail.com,
Telefon: 0760-17 64 44.

Sista anmälningsdag är 27 november.

Funkisfestivalens officiella hemsida: https://www.funkisgladje.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster