Seminariedag FUB VG: på Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan, alt. digitalt på Teams (hybridmöte) den 30 oktober 2021

Den traditionella seminariehelgen blir i år en seminariedag där du kan vara med antingen på plats i Trollhättan eller via din dator/padda/telefon.

I Trollhättan finns det plats för 70 medlemmar och föreläsare. Vi kommer att sitta en lokal som är avsedd för 250 personer. Vi som anordnar seminariedagen hoppas på god uppslutning på plats, så ett bra tips är att anmäla sig tidigt. Du som väljer att vara med på distans behöver också anmäla dig, men där finns det obegränsat med platser.

Som du ser är det intressanta föreläsningar som ligger i tiden.

Karin Flyckt kommer att ta upp den kartläggning som var klar i somras om kompetens i LSS-verksamheter. En mycket aktuell fråga.

Anders Lago, som blev RiksFUBs förbundsordförande i våras, har redan hunnit att sätta avtryck i debatten om våra medlemmars behov. Nu senast intervjuade han Ingvar Karlsson, som var statsminister när även våra medlemmar fick rösträtt. Intervjun kan du se på vår facebookssida.

Många av oss är oroade över vad som händer när välfärdstekniken kommer in i LSS-verksamheterna. Var med och lyssna på Helena Molker-Lovén när hon berättar om AllAgeHub. Det stillar oron.

Slutligen missa inte Elisabeth Sandlund när hon berättar om hur det är att vara mamma till en vuxen person med särskilda behov. Hon tar upp både stora och små frågor. Elisabeth ska också lotsa oss genom dagen som moderator.

Läs mer under bilagor!

 

Välkommen!

Senast uppdaterad:
september 28, 2021