Specialloppet

Ni glömmer väl inte att anmäla er till Specialloppet, vill ni springa i ett FUB-lag så hör av er till vårt kansli på 0760-176444 så fixar vi ihop det, där kan vi även hjälpa er med anmälan till loppet om det behövs! Nedan kopierar jag in text från Kretsloppets sida:
 
Välkommen till Kretsloppets speciallopp i Borås fredagen den 1 oktober
 
Kretsloppet i Borås hälsar alla med någon form av funktionsvariation välkomna till årets speciallopp och en härlig löparfest i Borås. Specialloppets banor är anpassade och har liten höjdskillnad. Underlaget är mestadels asfalt och breda stenplattor vilket gör det lätt att ta sig fram till fots eller med hjälpmedel som rullstol m.m. Välj den banlängd som passar bäst. 4 km, 2 km eller 300 m.
 
 
Man kan anmäla sig individuellt och anmäla sig i lag, och då är det enklast att man använder sig av en kontaktperson på skolan, arbetslaget m.m.
 
I startavgiften ingår nummerlapp (med eget namn), Kretsloppets T-shirt, samt vätska/underhållning utmed banan och medalj samt lite proviant efter målgång.
 
Information och anmälan till Kretsloppets speciallopp, läs mer på Specialloppet – Kretsloppet i Borås (kretsloppetiboras.se)
 
 
För att få namn på nummerlappen och vara säker på att få t-shirt så behöver ni anmäla er innan 5 september. Om ni behöver hjälp med anmälan kontaktar ni karin.norrbin@korpenboras.se eller 033-120410
 
 
Vi har sedan en tid tillbaka ett godkänt polistillstånd och vi håller en kontinuerlig dialog med Länsstyrelsen kring exakt utformning på evenemanget för att undvika de största folksamlingarna. För att undvika folksamlingar så utgår start och mål i år istället från Ryavallen. Så vi har goda förhoppningar att loppet ska genomföras. Om loppet inte genomförs betalas anmälningsavgiften tillbaka.
 
PS. Kretsloppet i Borås erbjuder kommuner en teknisk lösning, där man som kommun går in och subventionerar sin kommuns deltagare med valfritt belopp per deltagare.(Borås Stad och Marks kommun har valt att subventionera personer med funktionsvariationer, som är boende i Borås respektive Mark). Läs mer på Specialloppet – Kretsloppet i Borås (kretsloppetiboras.se. Vi ser fram mot era frågor och intresse till medverkan.
 
 
Hälsningar
 
 
Kretsloppet i Borås
 
www.kretsloppetiboras.se
 
Följ oss på sociala medier:
 
Facebook: www.facebook.com/kretsloppetiboras
Instagram: #kretsloppet
 
 
 
Senast uppdaterad:
augusti 31, 2021