Styrelsen i FUB Borås krymper

 

Vi behöver fler som vill sitta med i styrelsen i FUB Borås, det är styrelsen som tar beslut om vad FUB Borås ska göra, vilka aktiviteter vi ska ha, vilka resor som ska göras, hur Kärragården ska fungera.

Nu behövs det fler personer som kan sitta i styrelsen, vi har möten ungefär en gång i månaden och ibland har vi någon utbildning på helgen eller hittar på något roligt. Mötena är oftast på Träffpunkt Simonsland, vardagskväll vid 18-tiden. Frågor som vi jobbar med förutom vår egen verksamhet  är boende, skola, daglig verksamhet mm.  Vi söker dig som brinner för vår målgrupp, anhöriga, gode män, personal, huvudsaken är att du vill göra ett bra jobb för våra medlemmar!

Jämte styrelsen vill vi starta Inre Ringen, det är en grupp där våra medlemmar med hjälp av handledare själva pratar om de frågor de brinner för och sedan tar dessa frågor vidare till styrelsen.

 

Tänk på att utan en fungerande styrelse har vi ingen fungerande förening så hör av dig till kansliet på 0760-176444 eller via mejl fub.boras@gmail.com så hör någon från valberedningen av sig

Senast uppdaterad:
oktober 4, 2021