Hoppa till innehåll

Inre Ringens riksstämma 2024

torsdag 30 maj till lördag 1 juni

Vartannat år är det riksstämma för Inre Ringen Sverige.

Då möts ombud från hela Sverige för att bestämma vad Inre Ringen Sverige ska arbeta med framöver, och välja personer till Inre Ringen Sveriges styrelse.

Inre Ringens riksstämma och Forum FUB är 30 maj-1 juni 2024, i Stockholm.

Alla Inre Ringen-sektioner kan skicka ombud till stämman. FUB-föreningar eller länsförbund som inte har en Inre Ringen-sektion kan också skicka ombud. Ombudet ska vara en person som har intellektuell funktionsnedsättning.

Plats: Clarion Hotel Stockholm vid Skanstull

Start: Torsdag den 30 maj kl 12.00

Slut: Lördag den 1 juni kl 13.00

Handlingar hittar du under fliken ”Bilagor”.

Har du frågor? Kontakta Pia Sandberg på pia.sandberg@fub.se

Läs mer

Delaktighetsfonden:

Det kommer finnas möjlighet att ansöka om pengar från Delaktighetsfonden för ombuden med intellektuell funktionsnedsättning på Inre Ringens riksstämma.

Ni kan ansöka om att få hela deltagaravgiften för Inre Ringens riksstämma betald. Ansökan görs i samband med att ni gör er anmälan.

För de som blir beviljade skickas ett mejl ut med besked och ingen faktura skickas ut för deltagandet. Kom ihåg att ansökan är bindande oavsett om ni får beviljade medel från Delaktighetsfonden.

Villkor:

Det är bara personer med intellektuell funktionsnedsättning som har betalat sin medlemsavgift för 2024 som kan ansöka genom sin lokalförening, länsförbund eller sektion.

Personen som ansöker deltar som ombud på Inre Ringens riksstämma.

Bilagor