Hoppa till innehåll

Bli medlem i FUB!

Alla som vill stötta FUB:s arbete för mänskliga rättigheter – välkommen!

Som medlem i FUB får du delta på de aktiviteter som din lokalförening ordnar. Du kan också engagera dig i din lokalförening. Genom ditt medlemskap stöttar du också Riksförbundet FUB:s arbete.

För 300 kronor per år blir du en del av något mycket viktigt! Om någon i din familj vill bli medlem kostar det bara 60 kronor per år.

Personer som blir nya medlemmar någon gång mellan oktober-december betalar en medlemsavgift som även gäller för nästkommande år. Exempelvis, blir du ny medlem mellan oktober-december i år, så gäller ditt betalda medlemskap även under 2025.

Är du redan medlem och vill lägga till nya familjemedlemmar gör du det på Mina sidor. Kontakta förbundskansliet om du har frågor om ditt medlemskap eller har problem med formuläret så hjälper vi dig.

E-post: fub@fub.se, tel: 08-508 866 00.

Läs mer

Autogiro

Vill du betala medlemsavgiften via autogiro? Som bilaga här nedanför finns en blankett för det.

FUB för alla

FUB har mötesplatser där du kan träffa andra med liknande erfarenheter. Du kan också få stöd och råd av medlemsrådgivare och rättsombud. Du som är medlem i FUB får vår medlemstidning Unik. Du har också möjlighet att teckna förmånliga försäkringar i Unik Försäkring. FUB arbetar med att påverka politiker på alla plan. FUB:s lokalföreningar är viktiga i kontakten med kommunerna, länsförbunden kan samordna föreningarna och ha kontakter med regionerna, riksförbundet påverkar politiken som berör hela landet. Som medlem kan du vara med i arbetet eller vara medlem för att visa att du tror på det FUB vill!

Bilagor