Rapport sommaren 2020


Rapport sommaren 2020 FUB Västerås

 FUB Västerås ställde under våren i stort sett in alla verksamheter!

Sommaren 2020 ställde vi om och anpassade

Promenader

Midsommarveckan började vi med promenader från Elba kajen sista gången 13 augusti. Vi har haft tävlingar bästa foto olika saker. Alla vinnarna kommer att presenteras på FUB hemsida. Varje torsdag utom vecka 28 och 30 har över
200 personer medverkat. Vädret har varit skiftande men mest uppehåll. Olika åldrar har deltagit men övervägande vuxna.

Må bra veckor

Två veckor på Lagersberg flöt på bra med 12 deltagare per vecka. Tre ledare, två volontärer och tre extra ledare Anne-Sofie konstnärlig ledare fyra eftermiddagar, Johan som musikterapeut två dagar och Camilla Friskis Svettis kom och den som ville fick prova enkelspinning två förmiddagar. Vi har följt ett schema som i stort sett varit lika båda veckorna. Deltagarna var duktiga på att hålla avstånd och tvätta händerna. Totalt deltog 40 personer båda veckorna.

Utebadet Lögarängen

Bad på utebadet Lögarängen onsdagar och lördagar från 8 juli till 8 augusti mer än 400 personer har deltagit. Vi kan inte med ord beskriva vad uppskattat det har varit.

FUB dagen
Stall Klockartorp söndagen 9 augusti blev fullbokat. Bara någon dag innan olika åldrar deltog. Uppskattat av alla vi fick träffa alla djuren. Alpacka, påfågel, häst, get, kanin, hönor och tuppar. Vi fick också träffa en groda som kom fram i gräset. Johan underhöll med sånger och många medlemmar fick sjunga med Johan. Alla lämnade gården med ett leende på läpparna. 51 personer deltog.

Vi kan vara stolta att så många av våra medlemmar vågade delta och vi fick träffas under några veckor i sommar.  

Totalt har nästa 700 personer deltagit på aktiviteter i sommar en av aktiviteten tillsammans med Funktionsrätt Västerås (12 olika föreningar paraplyorganisation).

Senast uppdaterad:
augusti 13, 2020