Anmälan har öppnat till Inre Ringens Inspirationshelg

Nu kan du anmäla dig till Inre Ringens Inspirationshelg Min Egen Kraft – Min Egen Röst 19–20 oktober 2019. 

Helgen blir fylld av olika aktiviteter och diskussioner som handlar om allas rätt att bli lyssnad på. Och om allas rätt att ha en egen röst.

Så ta chansen att träffa Inre Ringen medlemmar från hela Sverige. Som vi brukar säga i Inre Ringen Sveriges styrelse: ”Tillsammans är vi starka!”

Vem kan delta?

Alla Inre Ringen sektioner är välkomna att skicka max två deltagare. (Handledarna räknas inte som deltagare.) Om en lokalförening eller ett länsförbund inte har någon Inre Ringen sektion går det ändå bra att skicka deltagare. Deltagarna ska vara personer med utvecklingsstörning/intellektuell funktionsnedsättning (IF).

Anmälan

På www.fub.se/inre-ringens-inspirationskonferens kan ni anmäla deltagare. Sista anmälningsdagen är tisdagen 17 september.

Om du deltar som handledare, skriv gärna det i övrigt-rutan i anmälningsformuläret och vem du är handledare för.

Plats

Clarion Hotel vid Skanstull i Stockholm, klicka här för karta. Det är samma hotell som Inre Ringen hade sin riksstämma i maj 2018.

Program

Inspirationshelgens program börjar på lördagen den 19 oktober kl.10:00. Programmet slutar på söndagen den 20 oktober kl. 15:00.

Den som har en lång resa kan komma på fredagen. Incheckning på hotellet från kl. 15.00. Inga gemensamma aktiviteter eller måltider ordnas på fredag. Vi skickar ut hela programmet i slutet av augusti.

Pris

1 950 kronor per person. Det är samma pris för deltagarna och handledarna. Då får man resa, mat och rum på hotellet. Välj den billigaste resan. Klicka här för att läsa FUB:s resepolicy 2019 (Gäller från och med 2019-06-28)

Om ni har några frågor kan ni kontakta: Pia Sandberg 08-50 88 66 41, pia.sandberg@fub.se eller Judith Timoney 08-50 88 66 23, judith.timoney@fub.se.

 

PS: Tidigare hette vi Riks-Klippan. Vi har bytt namn till Inre Ringen Sverige, men på en del ställen står det fortfarande Klippan. Det är tekniska problem som vi kommer lösa. 

Publicerad:
måndag 8 juli 2019
Nyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se
hehejNyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se