Hoppa till innehåll

Delta i FUB:s undersökning om effekterna av minskade LSS-insatser

Publicerad:

Flertalet LSS-insatser minskar i antal och omfattning. Riksförbundet FUB har anlitat företaget Payoff för att undersöka de samhällsekonomiska effekterna av att personer med IF och deras anhöriga inte får det stöd de är i behov av.

Som en del av uppdraget kommer Payoff att göra en enkätundersökning där ett antal lokalföreningar och länsförbund kommer att få möjlighet att delta. Urvalet görs slumpvis av Payoff när alla intresseanmälningar har kommit in till FUB.

Vi hoppas att många föreningar vill skicka in en intresseanmälan så att Payoff får ett riktigt bra underlag att arbeta med!

Titta gärna på denna korta film där FUB:s förbundsordförande Anders Lago samtalar med Payoffs VD Jonas Huldt om detta spännande uppdrag.

För att anmäla din förenings/länsförbunds intresse av att delta, skriv ett mejl till: eva.borgstrom@fub.se

Skriv namn och kontaktuppgifter till den i föreningen/förbundet som kan vara kontaktperson gällande enkätundersökningen. Skicka in intresseanmälan senast den 11 juni. Förlängd tid!

Vid frågor om Payoffs uppdrag och enkätundersökningen, är ni välkomna att kontakta Eva Borgström, intressepolitisk samordnare, 08-508 866 31, eva.borgstrom@fub.se.