Familjevecka på Furuboda

Familjevecka den 7-13 juli 2014, på Furuboda folkhögskola i Åhus. Familjeveckan ordnas av FUB, Nka och SRF för familjer som har barn i åldern 6-15 år, med flerfunktionsnedsättningar.

Ni får träffa andra familjer, få ny kunskap och att dela erfarenheter. Era barn träffar andra barn med flerfunktionsnedsättningar och syskon träffar andra syskon.

Det blir separata program för föräldrarna och för barnen samt en del gemensamt. Inspirerande aktiviteter för barnen – bad, musikverkstad, åka fyrhjuling, egen teaterföreställning med mera.

Teman för föräldrarnas kurs kommer att vara familjens livsvillkor när livet är skört, behandlingsbegränsningar, livskvalitet, att räcka till som förälder, rättighetsperspektivet och samtalsstöd.

Mer information med program kommer snart, men boka redan nu in veckan!

Kostnad: 4 500 kronor/familj. Vi är medvetna om att kostnaden är hög och vi uppmanar er att söka medel från fonder och stiftelser.

Anmälan till Anette Ljungkvist, anette.ljungkvist@anhoriga.se senast 15 maj. Skriv namn, adress, telefon och e-post, barnens namn och åldrar på både syskon och barnet med funktionsnedsättning.

Det finns plats för 10 familjer på Familjeveckan.

Frågor?

Marianne Hermansson, Nka 
marianne.hermansson@anhoriga.se

Lena Skoglund, FUB 
lena.skoglund@fub.se

Cecilia Ekstrand, SRF 
cecilia.ekstrand@srf.nu

Publicerad:
måndag 24 mars 2014
Nyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se
hehejNyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se