Hoppa till innehåll

FUB får 7 miljoner av Postkodlotteriet vid utdelningen 2024

Publicerad:

Torsdagen den 14 mars var det dags för den årliga utdelningen till ideella organisationer som är med i Svenska Postkodlotteriet.

I ett värmande och glittrande Stadshus i Stockholm samlades FUB tillsammans med 60 andra ideella organisationer för att medverka på Postkodlotteriets gala. Totalt sätt så delades över 1 miljard ut till ideella organisationer, som är medlemmar i postkodlotteriet, och som tillsammans kämpar för att skapa en bättre värld.

Under kvällen fick FUB:s förbundssekreterare, Christina Heilborn, och FUB:s förbundsordförande, Anders Lago, ta emot FANTASTISKA 7 MILJONER KRONOR från Postkodlotteriet. Pengarna kommer göra stor skillnad för oss att fortsätta arbetet med att värna, stärka och att skydda mänskliga rättigheter för personer med intellektuell funktionsnedsättning ❤️

FUB vill också rikta ett EXTRA STORT OCH VARMT TACK till alla lottköpare i Postkoden. Tack vare era lotter, är ni med och bidrar till att FUB (och de andra 60 organisationerna) kan fortsätta att göra skillnad och förbättra världen!

Läs mer om utdelningen: https://www.postkodlotteriet.se/valgorenhet/

#tillsammansförenbättrevärld

#postkodeffekten