FUB:s förbundsstämma 2020

Uppdatering 30 mars 2020:

FUB:s förbundsstämma kommer att delas upp i två. På en digital stämma den 9 maj tar ombuden beslut om årsredovisning, revisionsberättelse, ansvarsfrihet och medlemsavgift.

Sedan hålls en extra förbundsstämman i höst eller våren 2021. Då tar ombuden beslut om motionerna, verksamhetsinriktning och en del annat. Forum FUB genomförs i samband med extrastämman. Även Inre Ringen har då sin riksstämma.

Ni som har bokat resa till stämman via Tranås Resebyrå får mer information inom kort.

Anmälan till en digitala stämman senast den 17 april för ombud från både lokalföreningar och länsförbund.

Alla FUB:s lokalföreningar får mejl med detaljerad information om den digitala stämman och extrastämman. Om du inte fått det mejlet eller om du har frågor, mejla Rebecka Hartshorne, rebecka.hartshorne@fub.se.

Inre Ringen Sveriges riksstämma flyttas till samma tillfälle som FUB:s extrastämma, i höst eller våren 2021.

Klicka här för att läsa information om vad FUB gör på grund av corona-viruset. 

 

I år är det dags för FUB:s förbundsstämma!

På förbundsstämman bestämmer ombud från hela landet vad FUB ska jobba med och väljer personer till FUB:s förbundsstyrelse.

FUB:s förbundsstämma är 9-10 maj 2020.

Inre Ringens riksstämma är den 7-8 maj 2020. Mellan stämmorna är det Forum FUB, som alla ombud är med på. Fredagens Forum FUB har tema Flerfunktionsnedsättning och lördagens Forum FUB har tema Ställföreträdare/god man och tema Agenda 2030.

FUB:s lokalföreningar anmäler ombud senast 17 mars 17 april och länsförbund gör det senast 17 april. Mer information och anmälan till FUB:s förbundsstämma finns här.

Välkomna!

Läs mer

Publicerad:
tisdag 10 mars 2020
Nyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se
hehejNyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se