Inger Myrén är Årets FUB-aktivist!

I lördags ordnade FUB Falkenberg en Minimässa med många föreningar och verksamheter för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Då passade vi på att överraska Inger Myrén med priset som Årets FUB-aktivist 2019! Se filmen från prisutdelningen här nedanför bilderna. Inger är en förebild för andra i FUB!

Inger fick blommor, diplom och vackra konsthantverk från dagliga verksamheten Keramiken (Bräcke Diakoni).

Radion var på plats: Falkenbergare får nyinstiftat pris – inslag i P4 Halland

Läs mer om och se bilder från minimässan på FUB Falkenbergs webbplats: FUB:s Mini-mässa, en mässa som blev utöver det vanliga!

Motivering Årets FUB-aktivist 2019:

Inger Myrén har varit medlem i FUB Falkenberg sedan 2006. Inger är en mycket utåtriktad person som har lätt att få kontakt med alla människor. Inger känner i princip alla FUB Falkenbergs medlemmar och hon har en mycket god insikt i vad medlemmarna behöver och önskar. Inger är handledare i Inre Ringen Falkenberg och hon betyder mycket för medlemmarna. Inger är alltid aktiv och anträffbar och bär ett stort ansvar för styrelsens arbete. Hon är ledamot, vice sekreterare och ansvarig för lokalföreningen och länsförbundets webbsida och grupper på Facebook. Inger är dessutom ansvarig för Aktivitetskommittén där hon fixar och donar med föreningens alla aktiviteter. Alla vet vem Inger Myrén är och det är inte konstigt – hon är en person som har ett engagemang utöver det vanliga. Inger är en drivande person som alla behöver i sin förening. Hon är trygg, har en öppen famn och ett varmt hjärta.
Inger är helt enkelt en klippa för FUB Falkenberg!

Årets FUB-aktivist 2019 Inger Myrén, gruppbild med FUB:are.
Glada FUB:are i Falkenberg med Årets FUB-aktivist 2019 Inger Myrén.

Årets FUB-aktivist 2019 Inger Myrén intervjuas av P4 Halland.Årets FUB-aktivist 2019 Inger Myrén intervjuas av P4 Halland.

Läs mer

Publicerad:
tisdag 1 oktober 2019
Nyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se
hehejNyhet från www.fub.se
1956-klubbenNyhet från www.fub.se