Inre Ringen Sveriges inspirationshelg

Välkomna till Inre Ringen Sveriges Inspirationshelg: Min egen kraft – Min egen röst lördag 19 till söndag 20 oktober 2019!

Vem kan delta?
Alla Inre Ringen-sektioner är välkomna att skicka max två deltagare. (Handledare räknas inte som deltagare.)
Om en FUB-förening eller ett länsförbund inte har någon Inre Ringen-sektion går det ändå bra att skicka deltagare. Deltagarna ska vara personer med utvecklingsstörning/intellektuell funktionsnedsättning (IF).

Plats?
Clarion Hotel vid Skanstull i Stockholm. Det är samma hotell som Inre Ringen hade sin riksstämma på i maj 2018.

Program?
Planering pågår! Det kommer bli väldigt spännande, så mycket vet vi. Och inspirerande! Mer information om programmet skickas ut med nyhetsbrevet i juni.

Tider?
Inspirationshelgen startar på lördagen den 19 oktober klockan 10:00 och slutar på söndagen den 20 oktober klockan 15:00. Den som har en lång resa kan komma på fredagen. Incheckning på hotellet från klockan 15:00. Inga gemensamma aktiviteter eller måltider ordnas på fredagen.

Pris?
1 950 kronor per person

Anmälan?
Anmälningsinformation och länk till anmälningsblanketten skickas ut med nyhetsbrevet i juni. Klicka här för att prenumerera ifall du inte brukar få nyhetsbrevet från Inre Ringen Sverige!

OBS: Förut hette vi Riks-Klippan. Strul på webbplatsen gör att det står Klippan på en del ställen fortfarande. Men vi heter Inre Ringen Sverige!

Bilden här ovanför föreställer Kristine Pettersson (ledamot i Inre Ringens Sveriges styrelse) på Inre Ringens Riksstämma förra året. Här en bild från ett samtal i mindre grupp på en annan konferens:

Publicerad:
onsdag 8 maj 2019
Nyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se
hehejNyhet från www.fub.se
Nyhet från www.fub.se