Tom

Länkar

PRIMO, Ersboda Hälsocentral

FUB:s forskningsstiftelsen ala

Riksförbundet FUB

Handikappföreningar

Andra Organ

Övriga

Blå fredag Tegs kyrka

18.00-21.00 varannan fredag, jämna veckor. Öppet hus för dig som har funktionshinder, alltid med någon aktivitet. Kom och träffa nya och gamla polare i Tegskyrkans källare!

Blå fredag Tegs kyrka.

Fritid för alla

Ett samarbetsprojekt mellan Föreningsbyrån och Socialtjänsten med syfte att utveckla fritiden för personer med funktionsnedsättning. Gå in på länken och se vad som händer på caféet: Facebook.

Blå träffen

Blå Träffen, Grisbackakyrkan, är en öppen verksamhet för dig med eller utan funktionshinder. Varje onsdag klockan 18.00 – 20.00 gör vi olika saker tillsammans. Kvällen inleds med någon form av programpunkt som följs av en andakt i kyrkan klockan 19.00. Kvällen avslutas med fika.
Länk till Blå träffen.

Café Vaniljdrömmen

Vill du fika gott? Vaniljdrömmen är öppet för alla på vardagarna och tar emot beställningar. På caféet finns även ett litet konferensrum för tio personer som går att boka inklusive fika eller lunch.
Älgvägen 9 på Marieberg
Kontakt: Yvonne Lundmark, 090-16 51 73
Länk till Café Vaniljdrömmen

Kom in – kafé och aktivitetsplats

Kaféet ”Kom in” erbjuder gemenskap och aktiviteter för dig som är vuxen för att främja hälsa och livskvalitet. Kom in drivs i samarbete mellan socialtjänstens förebyggande enhet och handikappomsorgens dagliga verksamhet. Kom in och trivs!
Länk till Kom in

Hjälteföreningen i Umeå

Hjälteföreningens verksamhet består framförallt i att bedriva och sprida den unika Hjälteträningen, vilket är träning med och för personer med funktionsvariation. På Hjälteträningen är det personer med funktionsvariation som är instruktörer och som står i fokus.

Länk till Hjälteföreningen

Jamo Jamo Arts Umeå

Jamo Jamo Arts arbetar med barn och ungdomar genom dans och musik. Team Joy är en dansgrupp för personer med funktionsnedsättning. Gruppen har funnits sedan 2013!

Läs mer under länken

TEAM JOY JAMO JAMO

Senast uppdaterad:
september 8, 2020