Hoppa till innehåll

Mina sidor – så här gör du

Du kan logga in genom att klicka här eller på Mina sidor längst upp på webbplatsen.

 

Här kan du se en film om Mina sidor. Klicka på fyrkanten längst ned till höger i videon för att visa den i helskärm.

 

Användarnamn
I rutan användarnamn skriver du ditt personnummer. Personnumret ska skrivas i formatet ååmmddnnnn.

Lösenord
Första gången du loggar in klickar du på knappen glömt lösenord och skriver din e-postadress så får du ett lösenord på mejlen. Får du ett felmeddelande att användaren inte finns betyder det att vi inte har din e-postadress eller ditt personnummer i systemet. Skicka då ett mejl till fub@fub.se med ditt medlemsnummer, personnummer och din e-postadress så skickar vi ett nytt lösenord till dig. Skriv gärna mina sidor i ämnesfältet.

Bild Logga in

Glömt lösenord
Har du glömt ditt lösenord klickar du på knappen glömt lösenord och skriver din e-postadress så får du ett lösenord på mejlen. Får du ett felmeddelande att användaren inte finns betyder det att vi inte har din e-postadress eller ditt personnummer i systemet. Skicka då ett mejl till fub@fub.se med ditt medlemsnummer, personnummer och din e-postadress så skickar vi ett nytt lösenord till dig. Skriv gärna mina sidor i ämnesfältet.

När du har loggat in på Mina sidor kan du byta lösenord. För att byta lösenord klickar du på ditt namn uppe till höger och väljer Ändra lösenord i dropdown-listan.

På Mina sidor ser du vilka personuppgifter som vi har i systemet. Vill du ändra eller lägga till t.ex. e-postadress klickar du på pennan uppe till höger i bilden mina personuppgifter. Klicka på knappen Spara om du ändrar något.

Bild Personuppgifter

I bilden Medlemskap ser du information om ditt medlemskap. Klicka på förstoringsglaset för att visa mer information om ditt medlemskap. Då ser du även kontaktuppgifter till din lokalförening.

Bild Medlemskap

I bilden Mina fakturor ser du information om dina fakturor. Klicka på förstoringsglaset för att visa mer information om din faktura.

Bild Fakturor

En huvudmedlem kan lägga till en familjemedlem genom att klicka på plustecknet i rutan Mina familjemedlemmar

Familjemedlem

Har du frågor om ditt medlemskap eller din faktura så kontakta oss på fub@fub.se.