Hoppa till innehåll

Aktivera!

Vi i FUB och Inre Ringen är viktiga för att personer med intellektuell funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott liv, och för att vara delaktiga i samhället!

Varje vecka händer massor runt om i landet.

Påverkan

personer som sitter i möte, några ler mot kameran

Genom att träffa politiker, delta i debatten och sprida kunskap så påverkar vi samhället. Alla som är medlemmar i FUB stödjer vårt arbete för att förbättra livet för personer med utvecklingsstörning – klicka här och bli medlem du också! Eller skicka länken till någon du tycker borde bli medlem!

Fritid och gemenskap

Klippan Woxnadalen grillar korv. Bilden är från 2006.

Med allt från korvgrillning till ridskolor så umgås vi och gör roliga saker. Klicka här för att hitta din lokalförening och kolla vad de gör!

Samarbete

del av framsidan till cirkelmaterialet LSS Leva som Svensson

Vi gör gärna saker tillsammans med andra organisationer i samhället. Till exempel har vi ofta studiecirklar och annat ihop med Studieförbundet Vuxenskolan. Ett exempel på det är ”LSS – Leva Som Svensson”.

Allt räknas!

På en del platser är vi många och gör mycket. På andra ställen är det mindre grupper. Vi gör det vi orkar och kan, och varje insats är viktig, stor som liten. Vad vill du vara med på? Kolla efter tips i vänstermenyn! Vi fyller där på allteftersom.

Berätta gärna vad ni gör, så andra kan få inspiration, mejla till fub@fub.se! Ni kan också komma med i ”Landet runt” i vår tidning Unik. Mejla bilder och text till redaktör Magnus Carlstedt, magnus.carlstedt@fub.se. Glöm inte skriva vilka som är på bilderna och var bilderna är tagna.