Hoppa till innehåll

Stöd oss som företag

Företagsgåva

Nu kan du enkelt ge en gåva som företag. Använd formuläret nedan och var med och stöd vårt arbete för personer med intellektuell funktionsnedsättning och deras rättigheter.

1Belopp
2Företagsinformation
Välj belopp(Obligatoriskt)

Om Riksförbundet FUB

FUB är en organisation som funnits sedan 1956 och som arbetar för att barn, unga och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning (IF) ska kunna leva ett gott liv. FUB har ca 25 000 medlemmar, 152 lokalföreningar och 21 länsförbund runt om i landet. Hos oss är personer med IF och deras anhöriga medlemmar, liksom många andra som delar vår grundsyn om människors lika värde. FUB är en ideell intresseorganisation som är politiskt och religiöst obunden.

För att nå målet om ett gott liv för alla med intellektuell funktionsnedsättning bedriver FUB opinionsbildning och påverkansarbete bland allmänhet och beslutsfattare. FUB bedriver intressepolitiskt påverkansarbete och samverkan, för att kunna vara med innan viktiga beslut tas, som handlar om personer med IF. Det gäller stat, regioner och kommuner, myndigheter, andra beslutsfattare och ansvariga huvudmän – alla som har inflytande över personer med IF och deras liv.

Under bilagor finns vår insamlings- och sponsringspolicy.

Läs mer

Finansiering

Riksförbundet finansieras via medlemsavgifter och uppbär också statsanslag för att fungera som röstbärare åt vår målgrupp. Vi har också en insamlingsverksamhet mot privatpersoner och öppnar nu också upp för företag som vill stödja vår verksamhet.

Vi är också förmånstagare för Postkodlotteriet.

FUB:s effektrapporter finns här.

Årsredovisningar finns här.

Bilagor